Cum cumpar

 

Este foarte simplu: dupa ce te-ai plimbat prin colectii, ai probat imaginar diverse piese vestimentare si ai ales-o pe cea care te reprezinta cel mai bine, iti alegi marimea si adaugi produsul in cosul de cumparaturi. Ai posibilitatea apoi sa continui cumparaturile sau sa finalizezi comanda.

Odata adaugat in cosul de cumparaturi, produsul este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc pentru aceasta. Adaugarea in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea acesteia, implicit nici rezervarea automata a produsului.

Cand consideri ca sesiunea ta de shopping s-a incheiat, completezi datele personale – numele, adresa, un telefon de contact pentru curier si adresa de e-mail si plasezi comanda. Te rugam sa verifici la final ca toate datele furnizate sunt corecte, complete si reale. Poti lasa in campul dedicat un mesaj pentru noi sau pentru curier (interfon, orele preferate pentru livrare).

In scurt timp de la plasarea comenzii vei fi contactat(a) de un agent de vanzari pentru clarificarea facturarii sau ca raspuns la mesajul lasat de tine pentru noi.